BUN VENIT IN LUMEA
noodle pack

Suntem incantati sa iti prezentam povestea noastra!

 

Viziune

Mâncarea este bucurie și ne dorim ca tu să faci cea mai bună alegere.

Am dezvoltat un sistem mix and match potrivit personalității tale, așa că tu îți concepi singur produsul preferat. Super, nu?

Pregatim cu pasiune noodle cu un twist modern pentru a oferi un serviciu inedit și valoros. Sosurile noastre artizanale completează produsul final și perfecționează experiența gastronomică. Aplică acest principiu tuturor produselor pentru ca tu să ai o experiență culinară globală.

Noi avem opțiunea care ți se potrivește, fie că ești un iubitor de carne sau un vegetarian devotat.

Misiune

Promovăm un restaurant cu specific internațional pentru a răspunde unei palete extinse de nevoi culinare. Ideea noastră s-a coagulat în jurul noodle-ului, pe care l-am adaptat unei varietăți de stiluri precum: asiatic, american, european și mediteranean.

Conceptul gastronomic a derivat din bucătăria asiatică în care am infuzat un stil de viață modern, adaptându-ne, zi de zi, cerințelor contemporane.

Utilizăm conceptul de bucătărie deschisă pentru a oferi o experiență inedită pentru client prin panoramă și gust. Acesta nu mai este un simplu consumator, ci și un spectator.

Ne propunem să ne implicăm cât mai dinamic în modernitate.

Valori

Noodle Pack face eforturi pentru a menține o legătură strânsă cu ai săi consumatorii, căci ne dorim o comunitate implicată care să se identifice cu valorile noastre.

În fiecare zi suntem recompensați prin recurența și încrederea lor.

Oamenii sunt tot ceea ce contează.

Calitate

Calitatea necesită timp, iar aceasta este recompensată pe termen lung, de aceea ne preocupăm de fiecare preparat în parte. Promisiunea noastră este că așteptarea impusă de calitate nu mai este implicită. Cu ajutorul sistemului nostru personalizat, îmbunătățim în mod regulat eficiența și precizia operațiunilor noastre.

Gust

Principiul fundamental Noodle Pack este să servească noodle-ul direct de pe plita încinsă, carnea proaspăt preparată și sosurile fierbinți.  Pe lângă o mâncare delicioasă vrem să oferim un cadru estetic, generând un sentiment deosebit.

Începe-ți ziua cu un mic dejun sănătos, servește masa de prânz sau ia o gustare la pachet pentru birou! Noodle Pack îți asigură imperativul nutrițional în toate aspectele sale.

Integritate

În relațiile cu furnizorii, clienții sau angajații, încercăm întotdeauna să creăm o legătură de încredere.

Avem stardande înalte în ceea ce privesc produsele și serviciile și oferim transparență totală. Astfel, una dintre valorile noastre este integritatea și o manifestăm în relație cu toată lumea. Afacerea noastră funcționează eficient și dorim și clienții noștri să beneficieze de acest lucru.

Istorie

Aventura noastră a început în 2015, când, în timpul unor vizite de afaceri în Austria, am avut surprinzătoarea experiență de a savura acest sortiment de noodle la pachet. Deținătorul unei mici afaceri bazate pe gastronomia asiatică ne-a inspirat, alături de produsul gustos și ușor, să aducem ideea și în România. O totală noutate pe piața locală, conceptul și-a găsit prima locație: Baia-Mare. A urmat dezvoltarea și extinderea în alte orașe ale țării: Clujul cu două locații (strada pietonală Eroilor și Iulius Mall).

 

Clienții fericiți și cerințele de a extinde experiența Noodle Pack și în alte localități ne-au făcut să accelerăm dezvoltarea conceptului. Astfel că, în 2016 am deschis primele două locații din Timișoara (al treilea oraș ca mărime din țară) – Iulius TM și Shopping City. Au urmat Iași (al patrulea oraș ca mărime din țară), cu locația Iulius Mall, Târgu Jiu și București – Veranda Mall.

În timpul verii aceluiași an, am adus conceptul inovator Noodle Pack în 4 festivaluri Street Food în diferite orașe din țară, unul dintre ele fiind în capitală.

 

În 2017, am menținut tendința de creștere: un nou punct de lucru în VIVO Cluj. De asemenea, am făcut un pas important colaborând cu lanțul de retail Kaufland, prin care am deschis prima locație în noul concept de Food Court din Kaufland Barbu Văcărescu (București). Plănuim să deschidem împreună cel puțin 10-15 locații în următorii 5 ani.

Am participat la nouă evenimente Street Food în țară, iar în toamnă am participat și la Toamna Orădeană. Ne-am urmat clienții la evenimente cu renume internațional ca Untold, Jazz in the Park Cluj, dar și la evenimente corporate ale unor multinaționale.

 

Pe plan local am dat curs solicitărilor clienților noștri și am deschis serviciul de Home Delivery.

 

Am încheiat 2017 cu 11 locații și considerăm că business-ul Noodle Pack a ajuns la o maturitate relevantă pentru piața românească. Astfel, am început demersurile pentru a franciza afacerea, în urma solicitărilor de francizare pe plan național și internațional.

Până la finalul anului 2020, strategia noastră de business prevede deschiderea a 50 de restaurante în România și prezența pe cel puțin trei piețe internaționale, cu atât mai mult cu cât avem deja discuții despre Master Franciza în Spania.

Video

Marian Chiorean

Manager operational

operatiuni@noodlepack.ro

Madalin Potoroaca

Manager de franciza

franciza@noodlepack.ro

Irina Ceaia

Responsabil calitate

sugestii@noodlepack.ro