Sosurile originale Noodle Pack

Noodle-ul de grâu, orez sau mixt reprezintă o masă gustoasă și totodată, o bogată sursă nutritivă (de proteine, fibre, fier, potasiu și vitamina B). Conține legume proaspete (morcovi, ceapă, varză) care, împreună cu cele șase sosuri asiatice speciale, îți oferă aroma inconfundabilă Noodle Pack.

Pentru a te bucura de produsele naostre, îți prezentăm mai jos cele șase sosuri. Îți recomandăm să experimentezi, să vezi care ți se potrivește mai bine, pentru a savura din plin gustul Noodle Pack, mai ales că acestea pot fi combinate între ele.

  • Sosul de usturoi

Sosul de usturoi cu gustul lui inconfundabil este un antibiotic natural, echilibrează tensiunea arterială și crește nivelul de antioxidanți. O alegere sănătoasă.

 

  • Sosul dulce de legume

Imaginați-vă un sos ușor și apetisant, care combină în mod surprinzător legumele locale cu exoticul ananas! Un gust dulce-acrișor, care oferă eleganță oricărui preparat pe care îl alegeți.

 

  • Sosul de susan

Sosul cu susan, un sos cu caracter, nu doar adaugă culoare preparatelor, ci oferă un plus de sănătate prin ingredientul de bază: are conținut ridicat de cupru, mangan, calciu, fier, magneziu, zinc și alte vitamine necesare pentru o piele sănătoasă.

 

  • Sosul cu sweet chilli

Versatil si echilibrat în aromă, Sweet chilli a devenit omniprezent în bucătăria asiatică, acompaniind delicios o gamă variată de preparate culinare. Să nu mai vorbim de culoarea vibrantă care parcă face totul să arate mai apetisant!

 

  • Sosul cu Chilli picant

Pentru cei care preferă viața mai picantă, pe lângă gustul desăvârșit (atenție, vorbim serios când spunem că e picant), sosul are rol de stimulent și antiseptic, cu o cantitate mare de vitamina C și beta-caroten cu efect antiinflamator.

 

  • Sosul teriyaki cu ghimbir

Ghimbirul este unul din cele mai sănătoase alimente din natură. Pe lângă gustul său picant, prin efectele sale benefice asupra sănătății, se recomandă să fie consumat cât mai des. Alături de Teriyaki – un sos cu miere foarte cunoscut, asiatic – ceapă și muștar, creează un cumul de rafinament și gust deosebit.