O experienta noua: Noodle Pack si Kaufland Romania

In 2017 am inceput o colaborare tare draga noua, impreuna cu Kaufland Romania.

Ce presupune asta mai exact?

Pentru ca ne plac provocarile, dar si lucrurile bine facute, incepand de anul trecut ne gasesti si in galeriile Kaufland, create dupa noul concept de Foodcourt pe care acestia il implementeaza in Romania.

Pana acum, am deschis Noodle Pack in Kaufland Barbu Vacarescu si Kaufland Suceava.

Poti citi mai multe despre acest nou concept AICI, cat si mai jos.

 

Transformare fara precedent la Kaufland

Kaufland România a anunțat că își reinventează galeriile comerciale pentru chiriași și propune o experiență nouă de cumpărături. Compania creează prima sa zonă de Food Court și deschide un spațiu nou de cumpărături în exteriorul magazinului, după un concept de open mall.

Prima galerie comercială transformată se află în cadrul magazinului Kaufland din Strada Barbu Văcărescu, Bucureşti, urmând ca acest concept să fie extins treptat şi în alte magazine din reţea.

Potrivit unui comunicat de presă, în interior, zona de Food Court găzduieşte restaurante, patiserii şi cafenele pentru toate gusturile, precum Stradale şi Cafeneaua Mitzu, prima cafenea lansată de Chef Foa, Salad Box, Noodle Pack, Thai Scoops şi Tip Top.

Foarte curând va deschide aici o unitate şi marea franciză americană de restaurante SUBWAY. Separat, în galerie rămân disponibile două puncte nonfood – farmacia Sensiblu şi un magazin Xpress de difuzare a presei.

De asemenea, în exteriorul magazinului, compania a extins galeriile comerciale prin containere special amenajate, care găzduiesc magazine ale chiriaşilor în incinta parcării.

„Acest pas este startul pentru <> noastre. Este un proiect de implementare a viziunii de food-to-food connect şi parte din demersul nostru constant de a oferi o experienţă completă de cumpărături”, declară Andrei Secreţianu, director Închirieri/Vânzări B2B, Kaufland România.

Recent, Kaufland România a lansat şi prima reţea de grădini urbane comunitare, transformându-şi acoperişurile şi exteriorul parcărilor în spaţii verzi cultivate cu legume, fructe, plante aromatice şi flori, care pot fi folosite de comunitate.

De asemenea, în aprilie 2017, Kaufland a deschis în premieră un magazin estival amenajat într-un cort, în staţiunea balneoclimaterică Sovata. Kaufland are peste 1.250 de magazine în şapte ţări şi o reţea de 115 magazine în România.

Articol preluat din ziarul Capital, editia din 31 iulie 2017 (link)